joi, 18 decembrie 2014

Sunteţi Crin Antonescu? Am fost...



v  După alegerile din 26 mai 2014 pentru Parlamentul European, alegeri  în care PNL a obţinut doar 6 mandate de europarlamentar, Crin Antonescu , Klaus Iohannis şi restul conducerii PNL şi-au dat demisia din fruntea partidului;

v  În data de 28 iunie 2014, cu sprijinul lui Crin Antonescu, Iohannis este ales preşedinte PNL. Foarte important: Ludovic Orban, solistul vocal de la ACL, nu candidează pentru funcţia de preşedinte şi se aliniază regulamentar în spatele lui Iohannis. Anunţă că data viitoare va candida...

v  În noiembrie 2014, după ce s-a confruntat cu Crin Antonescu, sprijinit de Ludovic Orban, Iohannis este ales candidat PNL pentru funcţia de preşedinte a României.  Antonescu se supără pe toţi, îşi ia jucăriile şi pleacă acasă.

v  În data de 18 decembrie 2014, au loc alegeri pentru funcţia de preşedinte PNL. Ludovic Orban este candidat, aşa cum a promis. Iohannis anunţă că o sprijină pe ... Alina Gorghiu. Antonescu, surpriză, pe Ludovic Orban... Ăştia suferă de amnezie? Iohanis a uitat de cine a fost ajutat iar Antonescu a uitat de cine a fost  trădat? SUNT ÎNŢELEŞI?

v  La început, în 2009, au fost Antonescu şi Orban; ei sunt cei care l-au scos din joc pe Tăriceanu...

În ultimii ani de viaţă, Emil Cioran avea grave pierderi de memorie.  La un moment dat, acesta este oprit pe stradă de cineva şi întrebat: Sunteţi Emil Cioran? Cioran se uită la el şi răspunde: Am fost...

Mă aştept ca domnul Antonescu să ofere acelaşi răspuns la întrebarea: Sunteţi Crin Antonescu?

 

sâmbătă, 13 decembrie 2014

Din Belgravistan, cu mânie!


Reclamele Digi Mobil, în care Diva Deluxovici pregătea tortul cu glazură de praf de aur (lingou de aur trecut prin răzătoare) pentru câinii Pavlova şi Pavlov , în ţara  Belgravistan, au fost percepute ca nişte glume reuşite.  Mi-au plăcut şi mie.  Urăsc  Digi, RCS,  simt nevoia să spun.  

Zilele trecute am constatat cu stupoare că Begravistanul există, este undeva prin Pipera. Cetăţeanul belgrav Vasile Geambazi ( Vasili DeLuxovici, pentru “conaţionali”)  a notificat ANRP-ul că renunţă la drepturi litigioase în valoare de aproximativ 40 de milioane de euro. 40 DE MILIOANE DE EURO! Până şi Diva Deluxovici ar rămâne fără cuvinte. În presa din România, această ştire nu a produs reacţii pe măsură, dovadă că G.Becali încă mai are prieteni/datornici în mass-media.  Au scris câteva ziare, fără să dezvolte.  O ştire banală... Oare?  ÎN ROMÂNIA? Pe Planetă, nici măcar un Rothschild nu a făcut aşa ceva. Au făcut donaţii, fundaţii... Este altceva. Cum să refuzi 40 de milioane de euro?

O altă ştire demnă de Radio Belgravistan este cea cu RCA-ul de 2 000 de lei pentru tineri. Într-o ţară cu un salariu minim pe economie de 975 de lei (BRUT!), de la 01.01.2015... Ghiciţi cine lucrează pe salariul minim pe economie... Aici presa a mai mişcat ceva, trebuie să recunosc.

A devenit România o anexă a Belgravistanului? Cineva trebuie să ne spună ca să ştim ce avem de făcut: îi scoatem din rădăcini sau emigrăm. Alte variante nu-s.

P.S. Mă aştept ca Lidia Mitchievici (ce nume belgrav?) să-l petreacă pe Vasili DeLuxovici spre Rahova cu bocitoare TV. Iar pe Becali, la ieşire, cu fanfara militară şi un sobor de preoţi. Dacă mă gândesc bine, Prea Fericitul chiar are apucături de belgrav.